Gică Popescu a vorbit despre situația lui Dan Petrescu la Cluj: „Nu va sta mult!” Se pregătește Dan Petrescu să părăsească CFR Cluj?


Gică Popescu a declarat de curând că „Bursucul” s-ar putea despărți în curând de campioana CFR Cluj, deși patronul clujenilor, Neluțu Varga a anunțat la finalul lunii martie că s-a înțeles cu Dan Petrescu pentru prelungirea contractului până în 2029. președintele celor de la Farul Constanța este de părere că antrenorul clujenilor nu va mai rămâne mult pe banca CFR-ului.

Gică Popescu este de părere că fostul său coleg de la națională, Dan Petrescu are aptitudinile necesare pentru a antrena o echipă din Premier League.

„Eu sunt convins că Dan are capacitatea să antreneze multe echipe din fotbalul mare pentru că a demonstrat-o, e un campion.  Eu sunt convins că nu va sta foarte mult la CFR, eu mi-aş dori să-l vad acolo unde visează şi el, în Premier League, pentru că acolo a jucat, e iubit, respectat”, a declarat Gică Popescu, pentru Orangesport.

Dan Petrescu are un CV larg în cariera sa de antrenor, în diverse ligi. Echipele care au fost antrenate de Petrescu de-a lungul timpului sunt: CFR Cluj, Kayserispor, GZ Hengfeng, Al Nasr SC, Kuban Krasnodar, JS Suning, ASA Târgu Mureș, Al Arabi, Dinamo Moscova, Unirea Urziceni, Wisla Cracovia, Sportul Studențesc, Rapid Bucureșt i și FC Național.

Alături de echipa clujeană, Dan Petrescu se poate lăuda cu patru titluri de campion în Liga 1 (sezoanele 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020 și 2021-2022). 

Comentarii Facebook