Dan Petrescu a răbufnit, după ce s-a vehiculat că l-a trecut pe linie moartă pe Bordeianu pentru că și-a cerut banii: „Ce treabă am eu cu asta?”


Dan Petrescu a răbufnit, după ce s-a zvonit că Mihai Bordeianu nu joacă pentru că și-a cerut banii. 

Mihai Bordeianu, om de bază în sezoanele precedente din Superliga, a fost trecut pe linie moartă de către oficialii campioanei României după ce a câștigat procesul de la Comisia de Disciplină pentru restanțele salariale. Mijlocașul central care a câștigat 5 titluri cu gruparea din Gruia a început titular sezonul, dar acum prinde cu greu lotul.

Ruptura dintre Mihai Bordeianu și CFR Cluj s-a produs pe finalul anului 2022. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a jucat constant până în etapa a 10-a din sezonul regulat, după care a mai bifat 72 de minute în etapa 16 și 68 în runda cu numărul 28.

De la meciul jucat de CFR Cluj cu Universitatea Craiova, duminică, 11 septembrie 2022, scor 2-0, când Mihai Bordeianu a jucat 86 de minute, Dan Petrescu l-a mai folosit pe mijlocașul central doar 141 de minute în trei meciuri. Acesta nu a fost în lot la 8 meciuri jucate de campioana României în Superliga și a fost rezervă nefolosită în 14 meciuri.

Dan Petrescu a răbufnit: „Se bagă cineva peste mine vreodată?”

Auzind această variantă, Dan Petrescu a ținut să menționeze că informația este eronată. Antrenorul a precizat că decide pe cine aruncă în luptă după modul în care jucătorii se pregătesc la antrenament. Iar în prezent, potrivit tehnicianului, Karlo Muhar (27 ani), Lovro Cvek (27 ani), Nana Boateng (28 ani) și Ovidiu Hoban (40 ani) sunt într-o formă mai bună. 

Am auzit că Bordeianu nu joacă că nu știu ce treabă e cu banii. Ce treabă am eu cu cine primește sau nu banii? Ce treabă am eu cu asta? Eu decid echipa dupa cine ia banii sau cine nu ia banii? Sau se bagă cineva peste mine vreodată? Să mă întrebe de ce joacă ăla sau celălalt? Niciodată de când sunt aici nu m-a întrebat de ce joacă ăla sau celălalt. Echipa o fac în funcție de ce văd la antrenamente.

Eu l-am adus pe Bordeianu aici, eu am dorit să vină la CFR. A jucat trei sezoane la rând, au venit alți jucători care sunt mai în formă decât el. El trebuie să se antreneze și să-mi demonstreze la antrenament, că dacă-mi demonstreză poate să joace de la meciu ăsta cu Farul. E o posibilitate ca el să intre. Până acum, băiatul se antrenează bine, e serios. Eu am nevoie și de Bordeianu în continuare, chiar dacă nu va juca. Niciodată nu voi face echipa dacă un jucător ia sau nu banii”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța. 

Comentarii Facebook