Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour 2012 se desfășoară în luna august

 

Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour 2012 se desfășoară în luna august în mai multe județe din țară.

 

În perioada 2-25 august 2012, 600 de copii se pot înscrie gratuit pentru a participa la turneul ”Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour 2012”, desfăşurat în 5 oraşe din ţară: Constanţa, Bucureşti, Braşov, Timişoara si Cluj-Napoca. 

 

Timp de o lună de zile, tabăra itinerantă va primi un număr de câte 120 de copii, cu vârste între 9-11 ani şi 12-14 ani, pentru fiecare oraş. Participarea copiilor este gratuită, iar înscrierea se face online pe site-ul dedicat www.ghitamuresan.ro. 

 

Ghiţă Mureşan vine în Romania având dorinţa expresă de a insufla dragostea de baschet copiilor noştri. Proiectul ”Ghiţă Mureşan Summer Camp” se dezvoltă si anul acesta la nivel naţional, pentru ca un număr cât mai mare de copii să beneficieze de instruirea marelui Ghiţă. 

 

Revin cu acelaşi entuziasm acasă în fiecare vară. Aceste cursuri sunt forma mea de a da ceva înapoi baschetului pentru tot ce mi-a oferit el de-a lungul anilor. Clujul e locul de unde am pornit şi de asta am ales ca de fiecare dată să îmi ţin cursurile si aici”, a precizat Ghiţă Mureşan, care ţine astfel de cursuri şi în SUA, la Washington Wizards, una dintre fostele sale echipe.

 

Evenimentul ”Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour 2012” va avea loc la Cluj Napoca, in perioada 22 – 25 august, in parcarea Centrului Comercial Polus Center.

 

Știri de Cluj este partenerul media al acestui eveniment.

Comentarii Facebook