Gheorghe Hagi, cuvinte frumoase după România - Anglia: 4-2


România U21 a învins, la Cesena, 4-2, Anglia, iar ”Regele” a avut numai cuvinte de laudă și de încurajare la adresa tinerilor fotbaliști, din prima generație care vine după cea de ”aur” și care are determinare și forță.

Hagi a lăudat prestaţiile jucătorilor lui Mirel Rădoi. ”Au muncit foarte bine, au calitate individuală. Jocul de echipă, sacrificiu. E destinul lor, să dea Domnul să le meargă mai bine ca nouă. Echipa câştiga trofee, jucătorii fac diferenţa. Îşi fac un drum în viaţă, încep toţi românii să-i respecte. Rămân aici să mai analizez meciurile. Văd că nu e mare diferenţă între jucătorii englezi şi cei români. Nimic nu e mult pentru ei. Să se odihnească, să poată face mai multe. Noi am avut ghinion, generaţia noastră, dar ei pot face mai mult. Atunci a fost şi ghinion, aşa a fost destinul, dar am lăsat loc de ”bună ziua”, că dacă ieşeam noi campioni, nu mai era loc, dar aşa pot ei să ne depăşească”, a spus Gică Hagi la Digi Sport.

Radu a scos o minge fabuloasă, a venit calitatea lui Coman, de care eram convins şi s-a convins şi patronul Stelei. Cred că suntem calificaţi! Ei să meargă la victorie, Mirel se va gândi la strategie. Să aibă putere, să-şi folosească mintea. Dă echipei siguranţei, le transmite linişte şi putere, Mirel. E foarte important pentru o echipă tânără. Aurul României sunt jucătorii tineri, eu am înţeles asta, mi-a zis cineva şi asta fac!”, a spus Hagi.

Clasamentul grupei C:

1. România U21 - 6p

2. Franţa U21 - 6p

3. Anglia U21 - 0p

4. Croaţia U21 - 0p

Au mai rămas de disputat:

România - Franţa - 24 iunie, ora 22:00

Anglia - Croaţia - 24 iunie, ora 22:00

Foto: Pro Sport

Comentarii Facebook