Boc speră „studenții” să ia 3 puncte în meciul cu Sepsi OSK: „Ne-au bătut la Cluj în sezonul trecut, am făcut egal în 120 de minute la Sibiu, e momentul”


Universitatea Cluj va evolua luni, de la ora 21:00, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, într-o partidă ce va contra pentru etapa a XII-a, din SuperLiga României. Deși e una dintre favoritele la un loc de play-off, Sepsi OSK nu traversează cea mai bună perioadă, iar primarul Clujului speră ca Universitatea Cluj să profite de situația în care se află covăsnenii.

„Universitatea Cluj e o echipă capabilă să joace cu oricine de la egal la egal, să joace pe orice teren, oriunde în țară. E o echipă solidă, cu maturitate. Sper că în meciul cu Sepsi vom obține trei puncte. 

Prea mult am amânat victoria cu ei. Ne-au bătut la Cluj în sezonul trecut, am făcut egal în 120 de minute la Sibiu, e momentul să luăm trei puncte. 

Am încredere în băieți și sunt pe drumul cel bun. Observ că avem probleme acasă, în deplasare echipa noastră merge ceas", a declarat Boc la ZIUA Live.

Comentarii Facebook