Gazonul de pe Cluj Arena, in "conservare" pentru meciul cu Steaua VEZI imagini VIDEO

 

Gazonul de pe Cluj Arena este in conservare pentru meciul de luni, 12 martie, dintre U Cluj si Steaua. Suprafata de joc a fost acoperita cu o folie speciala, iar instalatia de incalzire functioneaza non-stop.

 

Directorul SC Cluj Arena SA, Radu Ratiu, a declarat ca instalatia de incalzire a fost pornita in 1 martie si, de atunci, functioneaza non-stop. "Gazonul este incalzit la 12 si 14 grade. Este incalzit pe perioada zilei si pe perioada noptii. Gazonul este intr-o stare foarte buna. El a fost protejat si s-au luat toate masurile necesare pentru ca luni sa fie in cele mai bune conditii. Am folosit si o folie speciala, similara cu cea de pe National Arena sau de pe stadioanele din vestul Europei", a declarata Radu Ratiu.

 

Cum arata gazonul Cluj Arena dupa aceasta iarna: Iarba este arsa si uscata! FOTO si VIDEO

 

Nota de plata pentru incalzirea gazonului este pe masura, circa 50.000 de lei. "Incalzirea o sa ne coste de ordinul zecilor de mii de RON. Undeva la 40 - 50 de mii de RON, pe durata a 10 - 11 zile. Costurile le suportam noi pentru ca ne-am dorit ca gazonul sa arate impecabil si sa fie in cele mai bune conditii pentru meciul de luni", a declarat directorul Cluj Arena SA, Radu Ratiu.

 

Incalzirea gazonului de la Cluj Arena costa o avere VIDEO

 

Meciul dintre U Cluj si Steaua are loc luni, 12 martie, de la ora 19.00. Vezi AICI cate bilete s-au vandut.


Comentarii Facebook