Cum arata gazonul Cluj Arena dupa aceasta iarna: Iarba este arsa si uscata! FOTO si VIDEO

 

Gazonul de pe Cluj Arena este ars si uscat, dar oficialii dau asigurari ca va fi practicabil la meciul cu Steaua.

 

"De o saptamana am dat drumul la incalzirea in gazon. Gazonul este incalzit la 12 si 14 grade. Este incalzit pe perioada zilei si pe perioada noptii", a spus directorul Cluj Arena SA, Radu Ratiu.

Intrebat cum comenteaza declaratia facuta de oficialii U Cluj, care au spus ca starea gazonului este proasta, Radu Ratiu a declarat ca: "Conditia este doar sa joace jucatorii. Gazonul este intr-o stare foarte buna. El a fost protejat si s-au luat toate masurile necesare pentru ca luni sa fie in cele mai bune conditii. Am folosit si o folie speciala, similara cu cea de pe National Arena sau de pe stadioanele din vestul Europei".

Radu Ratiu a mai adaugat ca nu este cazul schimbarii gazonului: "Este de calitate. Daca vor aparea probleme de uzura pe anumite portiuni, acestea vor fi inlocuite cand temperatura exterioara permite acest lucru. Acum nu este utila si nici nu este permisa schimbarea de gazon. Nici nu este necesar".

Directorul Cluj Arena SA a spus ca nu poate da asigurari ca la meciul U Cluj - Steaua, de luni, 12 martie, gazonul nu va ceda. "Crampoanele deterioreaza orice gazon din lume, dar nu se va rupe cum a fost cazul la National Arena", a mai spus oficialul.

Comentarii Facebook