Gabriel Machado nu va juca cu Steaua. Atacantul mai are nevoie de o saptamana de recuperare - VIDEO

Atacantul Universitatii Cluj, Gabriel Machado, nu va juca meciul cu Steaua, pentru ca nu s-a refacut complet dupa accidentarea de acum doua saptamani.

 

"Sunt mai bine decat saptamana trecuta, dar mai trebuie o saptamana sa imi revin suta la suta. Imi doresc foarte mult sa joc cu Steaua, e un meci foarte important pentru echipa si pentru mine, ca jucam cu Steaua, o echipa mare din Romania, dar nu cred ca voi fi apt de joc", a declarat Machado.

 

El sustine ca ar fi bun si un rezultat de egalitate la Ploiesti, dar crede ca Universitatea poate sa obtina toate cele trei puncte puse in joc.

 

Machado a vorbit astazi si despre interesul pe care mai multe echipe din Italia l-au aratat pentru el. Stie ca mai multi impresari au fost sa il vada la amicalul cu Lazio, pe care l-a ratat tot din cauza accidentarii. "Din pacate n-am putut sa joc acest meci, era foarte important pentru mine, cred ca au fost ceva impresari acolo, dar nu ma gandesc sa plec de la U Cluj, vreau sa stau aici pana termin contractul. Gandul meu este doar la U Cluj, sa mergem in Europa League, sa facem un campionat bun", a mai spus atacantul.

Comentarii Facebook