Duminica 28 Aprilie

Gabi Tamaș a mers beat la antrenament și a fost trimis acasă. A ameninţat că se retrage din fotbal


Gabriel Tamaş a mers beat la antrenamentele celor de la Concordia Chiajna, susţinute înaintea meciului cu Gloria Buzău, încheiat cu victoria ilfovenilor, scor 1-0.

Acesta a fost exclus din lotul pentru acest meci și a ameninţat că se retrage din fotbal.

Gabriel Tamaş a venit beat la antrenament. Erik Lincar, antrenorul de la Concordia Chiajna, l-a trimis acasă pe Gabriel Tamaş, căruia i-a transmis să revină când va fi treaz, pentru a se putea înţelege cu el. Reacţia lui Gabi Tamaş nu a fost tocmai una prietenoasă. Acesta s-ar fi înfuriat, a început să înjure şi să ameninţe că se lasă de fotbal. Apoi, şi-a luat bagajele şi a plecat acasă. Fotbalistul a fost la prezent a doua zi la meci şi a urmărit desfăşurarea partidei alături de preşedintele ilfovenilor, Cristian Tănase, anunţă Antena Sport.

Gabriel Tamaș are o problemă personală, nu s-a întâmplat nimic. Eu cu el am reglat lucrurile în vară. E un grup frumos, dar un grup care trebuie să înțeleagă că trebuie muncească pentru a obține rezultate. Sunt fotbaliști cu nume aici, unii au multe promovări. Simbioza asta reușim foarte greu să o găsim. Dacă nu ești un grup și unul-doi trag chiulul”, a spus Erik Lincar.

Gabriel Tamaș a mai avut probleme cu alcoolul la multe echipe la care a jucat, inclusiv CFR Cluj, de unde a fost exclus după un scandal într-un club de manele. Cu toate acestea, Tamaș a avut o carieră bună și a fost apreciat la toate echipele pe la care a trecut

De notorietate sunt și alte episoade. Gabi Tamaș a dărâmat o ușă de bloc din Brașov și s-a culcat în scară. Altădată, l-a agresat fizic pe Daniel Pancu. În Israel, a fost prins beat la volan şi a stat câteva săptămâni în arest.

Comentarii Facebook