Francezii ne-au facut praf: "Hagi - caracter idiot, Mutu - creier ca o stridie"


Francezii au lansat un atac dur la adresa celor doi lideri ai ultimelor generatii ai echipei nationale: Gheorghe Hagi si Adrian Mutu.
 
"Avea un picior stang divin, un caracter idiot si o gura mare. Cu el, fotbalul din Romania a cunoscut cele mai importante momente, a practicat un fotbal cursiv, direct si genial. El a fost un geniu. Chiar daca nu s-a impus la un club mare (a avut esecuri la Barca si Real Madrid), piciorul sau stang si-a trecut in palmares Cupa UEFA cu Galatasaray", a sunat caracterizarea lui Gica Hagi, realizata de site -ul www.sofoot.com.

"A vrut sa fie dentist si sa-si incheie cariera cu un Volvo bej in garaj. In loc de asta, a reusit sa poarte de 108 ori tricoul echipei sale nationale. A fost indispensabil Romaniei in era Nicolae Ceausescu", au scris francezii despre Laszlo Boloni.

"Un epicurian. A luat cocaina pentru a se simti bine in pat. A iesit in cluburi, desi era in cantonamentul nationalei. A fost suspendat de federatia romana. Chiar si asa, e unul dintre cele mai mari talente din istoria fotbalului romanesc. Un talent la fel de mare ca prostiile pe care le-a facut de-a lungul timpului. Daca nu avea IQ de stridie, Mutu ajungea la Balonul de Aur, nu la Cesena", l-au caracterizat pe Adrian Mutu.

Comentarii Facebook