Fotbalistii straini atentionati ca echipele din Romania nu au bani sa isi plateasca jucatorii

Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori si Sindicatul International al Fotbalistilor au avertizat jucatorii din strainatate care vor sa vina in Romania despre problemele economice ale echipelor.

 

"Majoritatea cluburilor profesioniste de fotbal din Romania se confrunta cu uriase probleme financiare. Grupari din primele trei ligi au probleme financiare, intampina greutati in a-si plati jucatorii. Cu toate acestea, cluburile romane cauta in continuare in afara tarii jucatori care ignora aceasta situatie. De aceea, AFAN a solicitat FIFPro sprijin in alertarea tuturor membrilor asociatiei de situatia din Romania", se arata in comunicatul celor doua organizatii.

 

Jucatorii straini sunt indemnati sa contacteze asociatia fotbalistilor din Romania inainte de a semna vreun contract. "Exista riscul ca un jucator, chiar asistat de un agent, sa semneze un contract cu un club falimentar sau cu o grupare care in curand nu va mai putea sa-si plateasca fotbalistii aflati sub contract", se mai arata in comunicat.

Comentarii Facebook