Fostul președinte al LPF, reacție categorică după tragerea la sorți: „CFR Cluj nu are nicio șansă. Fotbalul nostru e foarte jos față de cel italian”


Campioana României a avut ghinion la tragerea la sorți de luni și a picat cu cel mai puternic adversar, iar Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, este de părere că trupa lui Dan Petrescu nu poate trece de gruparea pregătită de Maurizio Sarri, Lazio Roma.

CFR Cluj nu are nicio șansă. Fotbalul noastră e foarte jos față de cel italian. Acolo se bagă milioane de euro, aici sute. Acolo are Guvernul grijă de fotbal, la noi îi doare la bască. 

Nu e nicio speranță! E diferență foarte mare de valoare. Acolo, doi jucători sunt cât ambele echipe din Cluj, ca valoare. Ce pretenții să ai? 

CFR Cluj joacă fără presiune și în loc de 0-5 va fi 0-2. Din întâmplare, la jocul lui Petrescu, ar putea scoate un rezultat strâns. Dar nu se va califica”, a spus Dumitru Dragomir la ProArena.

Toți am spus că nu voiam Lazio. Noi doream Trabzonspor sau Qarabag. Sincer, opțiunea mea numărul 1 era Sheriff Tiraspol. Dar a venit cea mai bună! Eu cu penalty-urile sau cu tragerea la sorți nu am nicio treabă, sunt paralel. Ei vor fi favoriți, dar asta nu înseamnă că sunt și calificați. Nimeni nu se califică ușor cu CFR! Mai sunt 3 luni, se mai pot schimba lucruri până atunci. Important e să obținem un adversar care ne dă speranțe în turul de la Roma”, a declarat Dan Petrescu după ce Campioana și-a aflat primul adversar din „Primăvara Europeană”.

Comentarii Facebook