Fost jucător al CFR Cluj a căzut de la etajul 3 al unui hotel. Nu mai poate juca fotbal

 

Un fost jucător al echipei CFR Cluj a căzut de la etajul al treilea al unui hotel și nu va mai putea juca fotbal. 

 

Pelayo Novo (27 de ani) a căzut în luna martie de la etajul trei al unui hotel. Într-un interviu acordat pentru AS, fostul jucător de la CFR Cluj a spus că s-a obişnuit cu acest gând, chiar dacă mai are momente în care este nostalgic, scrie prosport.ro.

 

Când am ajuns în spitalul din Zaragoza nu prea înţelegeam ce se întâmplă cu mine. Nu aveam prea multe informaţii, dar uneori e mai bine să nu ştii tot. Mai târziu am ajuns la clinica din Toledo, iar aici am înţeles că nu mai pot juca fotbal la cel mai înalt nivel. E greu să accept acest lucru, dar viaţa merge înainte. Retragerea mi-a produs multă nostalgie, dar rămân cu momentele fericite pe care le-am trăit”, a spus Pelayo, conform sursei citate.

 

Pelayo Novo, fostul jucător al CFR-ului, s-a rănit după ce a căzut de la etajul trei al hotelului ABBA, pe 31 martie, acolo unde Albacete, echipa sa, era cazată pentru partida cu Huesca. După o intervenţie chirurgicală care a durat peste şase ore, mediciiau reușit să salveze viața fotbalistului.

Comentarii Facebook