Sambata 1 Octombrie

Florin Prunea: Ora exactă în fotbal se dă de la Cluj! Să vedem dacă U Cluj e lăsată să promoveze


Fosta glorie a echipei naționale, portarul Florin Prunea, crede că ora exactă în sport se dă de la Cluj. 

Ora exactă în sport și nu numai se dă de la Cluj”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport.

Ar fi foarte bine să fie două echipe în Liga 1. E foarte bine să fie și U Cluj alături de CFR Cluj”, a spus și Ionuț Rada, care i-a dat dreptate lui Florin Prunea. 

Dacă sunt lăsați să promoveze U Cluj, că atunci toată lumea merge la meciuri la U Cluj. Dacă sunt lăsați să promoveze. 

Eu am jucat la U Cluj și e normal că țin cu U Cluj”, a mai spus Prunea.

Florin Prunea a refuzat pe CFR Cluj

Fostul portar al naționalei, Florin Prunea, a refuzat să meargă la CFR Cluj, alături de Dan Petrescu, pentru a prelua o funcție administrativă.

Nu se pune problema să merg la CFR Cluj! Eu cu Dan Petrescu vorbesc foarte mult, mi-am petrecut mai mult timp cu el decât cu familia, stăteam 300 de zile în cantonament.

El este antrenor, își face treaba lui. Acum un an a fost o discuție, a fost chiar o ofertă, i-am mulțumit foarte mult, dar este imposibil să merg la CFR Cluj. 

Am jucat la U Cluj, am fost unul dintre jucătorii foarte iubiți de către fani. Vreau să mă mut la un moment dat în Cluj-Napoca, mă duc în concediu, dar nu se pune problema să merg la CFR”, a declarat Prunea pentru Prosport.

Florin Prunea a jucat pentru U Cluj în 1988-1990, 1991-1992 și 1998.

Prunea: Vasile Dâncu, unul dintre cei doi oameni care îl pot DEMITE pe Răzvan Burleanu, președintele FRF. Al doilea sper că nu preferă numai golful

Comentarii Facebook