Prunea: Vasile Dâncu, unul dintre cei doi oameni care îl pot DEMITE pe Răzvan Burleanu, președintele FRF. Al doilea sper că nu preferă numai golful


Florin Prunea, fostul portar al echipei naționale, crede că numai doi oameni îl pot îndepărta pe Răzvan Burleanu. 

Doi oameni îl pot da afară pe Burleanu: președintele Klaus Iohannis sau Vasile Dâncu. O spun pentru că nu ne-a auzit nimeni. Sper că președintelui îi place și fotbalul, nu numai golful.

Este cea mai neagră perioadă a Federației Române de Fotbal, de la cluburi până la echipa națională”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport. 

A ajuns președintele FRF pentru că a fost condamnat pe nedrept unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României (n.r. Gică Popescu) înainte fix cu o zi de alegeri. Eu nu mă iau de politic, eu mă iau de oamenii care fac rău fotbalului. Acum vii la guvernare, luați-l de acolo că o să plătiți politic! Lumea nu e proastă.

Eu mă aștept la o presiune foarte tare din partea tuturor, mai ales din partea suporterilor să îl îndepărteze. Altfel, nicio șansă!”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Dîncu: Sunt prieten cu Constantea și Burleanu. Nu am cum salva U Cluj. Sunt povești aruncate de Mitică Pușcărie și alți frustrați


Comentarii Facebook