Florin Berceanu: Cu Alina Dumitru a fost box sau karate VIDEO


Antrenorul lotului national de judo, Florin Berceanu, sustine ca Mondialul din Franta a fost cel mai serios si dur din ultimii ani.

"A fost un campionat mondial extraordinar de serios. A fost cea mai numeroasa participare. Au fost aproape 900 de sportivi, au fost aproape 140 de tari participante. Concursul a fost extraordinar de tare. Din pacate am inceput destul de rau cu Alina care s-a accidentat. A doua zi ne-am mai spalat din rusine si, facand o analiza foarte scurta, este un campionat mondial pe care l-am trecut cu bine, avand in vedere ca nu am luat niciodata numai cate o medalie de bronz. Acum am luat 2 si Alina s-a clasat in primele 7. Putea fi totusi mult mai bine si poate mi se indeplinea un vis, pentru ca am spus ca as vrea sa ma duc la un campionat mondial si sa iau cu toate sportivele participante medalie", a declarat Florin Berceanu, la intoarcerea in tara, pe Aeroportul International Cluj.

In legatura cu disputele dure in care a fost implicata Alina Dumitru, antrenorul a declarat ca: "Eu zic ca ea s-a autodepasit pentru ca ea este extrem de sensibila la lovituri si din cauza aceasta a si pierdut meciul cu belgianca. Ea a fost deosebit de incorecta. Eu asa ceva nu am mai vazut. Nu are nicio legatura cu judo. Efectiv a facut box, karate, altceva, dar nu judo".

 

Vezi si...

Alina Dumitru, lovita cu pumnul si accidentata la mondialul de Judo: Trebuie sa iau lectii de box VIDEO

Corina Croitoru si Alina Dumitru, intampinate ca doua invingatoare la Cluj dupa Mondialul de la Paris VIDEO

Comentarii Facebook