Florian Walter neaga venirea la "U" a lui Vasile Turcu de la Dinamo

Patronul de la Universitatea este increzator in sansele de promovare in cazul unei victorii la Ramnicu Valcea.

 

Intr-o declaratie facuta la Radio Sport Total FM, el a spus : "Lui Vasile Turcu ii place fotbalul si chiar ar vrea sa investeasca la un alt club din fotbalul romanesc, sa ia o echipa de jos asa cum am facut si eu, insa este exclus sa ajunga la U Cluj".

 

Walter demonteaza astfel speculatiile ca s-ar intelege cu Turcu pentru o colaborare la U Cluj, speculatii alimentate de dorintele facute publice de actionarul dinamovist de a gasi alta echipa si de bunele relatii intre U Cluj, patronul sau si Dinamo. La inceputul lunii aprilie, cand aceste zvonuri au aparut, suporterii Universitatii au transmis conducerii clubului ca nu agreeaza o atat de mare apropiere de clubul Dinamo.

 

In ceea ce priveste evolutia echipei in meciul de ieri si sansele de promovare , seful clubului clujean a spus : "Nu am avut emotii pentru acest meci cu Dacia Mioveni, eu am avut incredere ca vom putea castiga. Schimbarile antrenorului au fost si ele inspirate, s-a vazut ca Danciu, copilul pe care l-am introdus la pauza, a schimbat fata jocului. Aceasta victorie ne-a dat incredere, mergem cu alt tonus la Valcea, si daca vom castiga acolo intram cu sanse mari pentru promovarea in Liga 1. Ati vazut ca FC Arges a facut 0-0 acasa, asa ca promovarea nu este jucata. Eu intotdeauna am spus ca Seria a II-a este mult mai complicata decat prima serie."

Comentarii Facebook