Florent Sauvadet a ”fugit” de la ”U” Cluj. S-a întors în Franța fără să spună nimic


Jucătorul Florent Sauvadet a plecat de la Universitatea Cluj, acesta întorcându-se în Franța, fără să anunţe conducerea clubului, în ciuda insistenţelorconducerii echipei de a continua colaborarea.

Într-un moment în care echipa ar fi avut nevoie de calităţile fotbalistului Florent Sauvadet, acesta a părăsit Universitatea, fără explicaţii. Venit la echipă în luna martie a acestui an, jucătorul a primit oferta de a semna prelungirea contractului în această vară, lucru care s-a şi întâmplat. Însă, în urma unor abateri disciplinare, Sauvadet a fost trimis de către fosta conducere tehnică să se antreneze după un program special, împreună cu preparatorul fizic. În urmă cu două săptămâni, noul antrenor principal, George Ogăraru, dar şi administratorul special, Vlad Munteanu, i-au transmis jucătorului că va fi reprimit la prima echipă şi e aşteptat să se prezinte la antrenamente, înaintea partidei cu CFR 1907”, anunță reprezentanții Universității Cluj.

Totuși, jucătorul a refuzat oferta și a plecat în Franța, în ciuda condițiilor contractuale, lipsind nemotivat de la antrenamentele echipei.

Concuderea echipei consideră că ”atitudinea sa a fost total neprofesionistă şi lipsită de respect faţă de club, echipă şi tot ce înseamnă „U””.

Considerăm că Universitatea Cluj, atât la nivelul conducerii administrative, cât şi din perspectiva staff-ului tehnic, a făcut diligenţele necesare pentru a păstra în termeni pozitivi relaţia cu Florent Sauvadet, un jucător de valoare, în care ne-am pus speranţele în urmă cu şase luni, atunci când, venit după o accidentare serioasă, a semnat cu noi. În condiţiile acestea, clubul „U” Cluj consideră încheiată colaborarea cu Florent Sauvadet”, mai spun reprezentanții clubului.

Comentarii Facebook