FK Jablonec - CFR Cluj / Dan Petrescu este speriat de cehi: Campionatul Cehiei este peste cel din România


Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, este precaut înainte de duelul cu cehii de la FK Jablonec, din Conference League.

Am văzut aproape toate meciurile FK Jablonec din acest sezon. Știu ca e o echipă foarte bine organizată. Au un antrenor cu experiență, din 2018 la echipă. Au jucători care au jucat la echipa națională. Sunt cinci care au jucat la echipa națională a Cehiei. Au un jucător care a jucat la naționala Slovaciei. Au jucători buni pe toate posturile. Nu prea am găsit puncte slabe. Să fii pe locul trei în Cehia este un lucru mare. Cred că campionatul din Cehia este mult peste campionatul din România și echipa națională a Cehiei este mult peste echipa națională a României. Nu se compară chiar dacă joacă campioana României, cu locul trei din Cehia. Cred că avantajul e mai mult la ei, mai ales că la ultimul meci ei au câștigat și noi am pierdut. Iar noi avem și multe probleme de lot”, a spus Petrescu. 

Antrenorul a mai declarat că ar fi mulțumit și cu un egal. ”Jucăm în deplasare și important e să avem un rezultat pozitiv. Îmi doresc să câștigăm, dar cred că niciun egal nu m-ar supăra. Dar nu vom intra pe teren ca să ne gândim la un egal”, a mai adăugat Dan Petrescu.

Tehnicianul este îngrijorat de lipsurile din lotul clujean. ”Sunt convins sută la sută că jucătorii vor da totul pe teren. În același timp, nu este de ajuns tot timpul, pentru că depinde în ce fel se simt fizic, dar la problemele care au fost la echipă și sunt încp va fi greu să rezistăm 90 de minute la intensitatea pe care o au cei de la Jablonec. Au fost foarte multe meciuri și lotul tot timpul a suferit accidentări, în timp ce adversarii nu au niciun accidentat”, a încheiat ”Super Dan”.

CFR Cluj va juca cu FK Jablonec în UEFA COnference League, joi, de la ora 22.00, în grupa D.

Comentarii Facebook