Vineri 7 Octombrie

CFR Cluj, cheltuială de 1 milion de euro! Ce făcut patronul Neluțu Varga


CFR Cluj începe să rezolve din probleme financiare, iar patronul Neluțu Varga a făcut în aceste zile o plată importantă.

Sursele Gazetei Sporturilor au dezvăluit că șefii lui CFR Cluj au plătit restanțele către jucători. Astfel, fotbaliștii au primit salariile pentru lunile iunie și iulie, așa cum a cerut antrenorul Dan Petrescu când a negociat cu Varga revenirea la echipa din Gruia.

Antrenorul a spus că nu vrea ca jucătorii lui să fie nemulțumiți din cauza restanțelor, iar patronul Nelu Varga a accepta condiția „Bursucului”, rezolvând astfel problema datoriilor.

Șumudică și-a primit banii de la CFR Cluj

Mai mult, și Marius Șumudică, fostul antrenor, și-a primit datoria. Tehnicianul trebuia să încaseze până azi 300.000 de euro, când era clauza de reziliere, primind marți datoria. Dacă suma nu ar fi fost plătit azi, ar fi crescut cu încă 100.000 de euro.  În plus, și membrii staff-ului lui Șumudică, care au plecat cu acesta, au primit banii datorați.

Astfel, suma plătită de CFR Cluj este de aproximativ 1 milion de euro.

CFR Cluj are președinte: Cristi Balaj

Cristi Balaj a ajuns la un acord cu CFR Cluj. Fostul arbitru urmează să devină președintele „feroviarilor”, post rămas vacant după plecarea lui Marian Copilu din Gruia.

Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională. 

Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore. 

Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping. 

Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern”, a declarat Cristi Balaj, conform gsp.ro.


Comentarii Facebook