Finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, cere refacerea licitatiei pentru drepturile de televizare a meciurilor din Liga I

Patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, cere refacerea licitatiei pentru acordarea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I pentru urmatoarele trei sezoane.

 

La licitatia organizata de Liga Profesionista de Fotbal au fost adjudecata doar 3 din cele 9 pachete pregatite de LFP. Acestea au fost vandute cu 36 de milioane de euro, desi valoarea totala a celor 9 pachete ajungea la 130 de milioane de euro.

 

"Nu pot sa acuz pe nimeni ca ar fi mimat licitatia pentru ca nu am nicio dovada. Totusi, cred ca a fost o chestiune strict formala, numai pentru camerele de luat vederi. Nu pot sa cred ca nu se stia nimic legat de tot ce s-a intamplat azi. De la 130 de milioane, cat ai spus initial ca vrei, sa ajungi la 36 de milioane e o diferenta", a declarat Arpad Paszkany la Sport.ro.

 

El crede ca licitatia ar trebui refacuta. "In afaceri este o regula de baza: partenerii trebuie sa fie multumiti. Daca una dintre parti se simte furata, aia nu mai e afacere. Am vazut ce a spus domnul Dragomir, am discutat si cu alti oameni din televiziuni si mi-am facut o parere. In cel mai rau caz, licitatia ar trebuia refacuta", a mai spus Paszkany.

 

Vezi si

RCS&RDS, Romtelecom si Antena 1 au castigat drepturi de transmitere a meciurilor din Liga I

Comentarii Facebook