Finalul JO 2012 pentru Cătălina Ponor: 5 medalii olimpice!


Gimnasta Cătălina Ponor a reuşit să îşi încheie cariera într-un mod cât se poate de bun. A câştigat în acest an la JO 2012 5 medalii olimpice, scrie Mediafax.

Cătălina a declarat, marţi seară, că Jocurile Olimpice de la Londra au fost ultima competiţie din carieră.

Dintre cele 5 medalii trei sunt de aur.

"Mă retrag fără regrete. Am muncit fiecare secundă pentru echipă, am muncit fiecare secundă pentru mine, am muncit fiecare secundă pentru toată lumea. Am fost deja campioană olimpică şi voi părăsi gimnastica cu fruntea sus. Le mulţumesc tuturor pentru susţinere şi îmi pare rău că i-am dezamăgit", a spus Ponor pentru site-ul oficial al organizatorilor JO de la Londra.

Gimnasta va împlini 25 de ani, în 20 august, dintre care 20 au fost dedicaţi gimnasticii şi se gândeşte deja la îmbrăţişarea carierei de antrenoare.

"Acum vreau o vacanţă, să-mi relaxez mintea. Apoi, voi încerca să fac ceva, cum ar fi să devin antrenoare", a mai spus Cătălina Ponor, marţi seară fiind afectată încă de ratarea unei medalii la bârnă.

Ea a fost la un pas de a mai câştiga o medalie la bârnă, pe lângă argintul de la sol, dar în cele din urmă a fost a patra, după ce arbitrii au acceptat contestaţia făcută de antrenorul sportivei Alexandra Raisman, românul Mihai Breştean, acordându-i americancei o notă egală cu a româncei, dar cu o dificultate a exerciţiului mai mare.

Comentarii Facebook