Fenomenalul David Popovici a decis unde va studia. I-a refuzat pe toți pentru România!


Înotătorul David Popovici a primit oferte de la cele mai mari universități din lume pentru a studia și a-și continua cariera sportivă, dar i-a refuzat pe toți. 

David are 17 ani, iar de la anul va merge la universitate, iar după Olimpiada de la Tokyo a fost curtat de multă lume. 

De când s-a deschis sezonul de recrutări am primit o grămadă de oferte de la foarte multe universități. Chiar și de la cele mai prestigioase din America. Am fost onorat. Numai că, după mult timp de gândire, am ajuns la concluzia că mi-e foarte bine aici”, a declarat David Popovici, într-un interviu acordat la digifm.ro.

Acesta a povestit și cum a ajuns să stea de vorbă în română cu sârbul Novak Djokovic.

Când am ajuns în cameră, am sunat-o pe prietena mea și i-am zis că l-am văzut pe Djokovic. Mi-a zis să îi trimit poză, era cu mama ei. Amândouă sunt înnebunite după el. Le-am zis că nu am făcut, pentru că nu voiam să îl deranjez.

S-au supărat. A doua zi când l-am văzut, am zis că mă duc să fac o poză pentru prietena mea și mama ei. Se făcuse ca un fel de coadă. Erau oameni din toate țările care voiau să facă o poză cu el. Djokovic îi întreba pe oameni de unde sunt și el le zicea câte ceva în limba lor. Când i-am zis că sunt din România, mi-a vorbit în română. Mi s-a părut drăguț”, a mai povestit Popovici.

Comentarii Facebook