Vineri 2 Decembrie

O nouă plecare de ultimă oră de la CFR Cluj. Prima mare lovitură primită de Dan Petrescu după revenirea în Liga I


CFR Cluj continuă schimbările începute la finalul lunii trecute, iar Dan Petrescu este foarte aproape de a rămâne fără unul dintre cei mai importanţi jucători din lot.

Culio şi Bordeianu s-au întors la CFR Cluj pentru a cuceri un nou titlu alături de Dan Petrescu, însă antrenorul este foarte aproape de a pierde unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul campioanei României. Deşi Dan Petrescu a dat asigurări că atacantul francez nu va părăsi fotbalul românesc în această lună, presa din Turcia notează că transferul lui Billel Omrani la Rizespor a fost deja bifat, iar fotbalistul urmează să se alăture echipei de pe locul 18 din prima ligă turcă.

Rizespor a ajuns la o înţelegere în cazul transferului atacantului de la CFR Cluj, Billel Omrani. Echipa de la malul mării, care a sacrificat 500.000 de euro pentru fotbalistul în vârstă de 28 de ani, a bătut palma şi cu agentul jucătorului. Se pare că ultimele detalii au fost discutate cu CFR Cluj, care a acceptat oferta pentru Omrani" , notează jurnaliştii de la fotomac.com.tr.

 Deşi, iniţial, CFR Cluj a cerut suma de 700 de mii de euro în schimbul lui Billel Omrani, oficialii campioanei României s-au mulţumit cu oferta de 500 de mii de euro făcută de Rizespor. Transferul poate fi înregistrat până miercuri, pe 8 septembrie, când perioada de mercato se va încheia în fotbalul din Turcia. La începutul acestui an, atacantul francez şi-a prelungit contrectul cu CFR Cluj doar până în vara anului următor, astfel că Omrani ar putea pleca gratis la finalul acestui sezon. În aceste condiţii, conducătorii campioanei României au acceptat o ofertă mult mai mică faţă de cota de piaţă a atacantului de 28 de ani, care este evaluat la 1,6 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com

Venit în toamna lui 2016, liber de contract, după despărţirea de Olympique Marseille, Billel Omrani s-a impus rapid la CFR Cluj şi a reuşit 34 de pase decisive şi 44 de goluri în cele 181 de meciuri jucate pentru ardeleni.


Comentarii Facebook