Felix Grigore: CFR Cluj nu e vinovata de intreruperea meciului. Tudor e capul rautatilor


Presedintele Consiliului de Administratie al U Cluj, Felix Grigore, sustine acum ca CFR Cluj nu este vinovata de intreruperea meciului cu Universitatea.

Sefii CFR Cluj au depus recurs la decizia comisiei de disciplina, care a disous rejucarea partidei suspendate in minutul 27 de arbitrul Alexandru Tudor.

"Nu se mai poate schimba. Sunt doua echipe care nu sunt vinovate de nimic. Comisia de disciplina a decis aceasta rejucare in ideea ca Alexandru Tudor a gresit prin decizia luata. Drept urmare, din punctul meu de vedere, nu se poate schimba nimic, dar trebuie sa asteptam decizia comisiei de recurs de maine", a spus Felix Grigore.

Intrebat daca crede ca meciul se va juca fara suporteri, seful CA al U Cluj a spus ca: "De ce? Spectatorii nu au facut nimit. Nici spectatorii, nici cele doua echipe. Putem trage concluzia, din decizia Comisiei de disciplina, ca arbitrul Tudor a gresit in ceea ce a facut acolo. Suporterii nu au avut nicio vina si, pana la urma, fotbalul este pentru suporterii.

Meciul va fi la fel de tensionat, in sensul bun al cuvantului. Va fi o tensiune sportiva, o tensiune pozitiva, si speram ca din asta sa iasa un joc frumos pentru cei care vor fi prezenti pe stadion".

Daca recursul CFR Cluj va fi respins, cele doua echipe vor juca vineri, 18 mai.

 

U Cluj: Vom fixa preturi foarte mici la meciul cu CFR Cluj! Vezi cat vor costa biletele

Comentarii Facebook