Federaţia de Judo: Mircea Badea şi Victor Ciutacu au gesturi mitocănești

 

 

Federaţia Română de Judo condamnă ”atacurile nedemne” care au vizat-o pe Alina Dumitru și le cere lui Victor Ciutacu şi Mircea Badea să prezinte scuzele de rigoare.

 

Federaţia Română de Judo îşi exprimă dezaprobarea cu privire la transformarea unui mare succes înregistrat de sportul românesc la cea mai importantă competiţie internaţională într-un subiect ieftin de campanie electorală, şi îşi arată susţinerea faţă de Alina Dumitru, sportiva care a căzut victimă acestei campanii”, precizează Federația Română de Judo într-un comunicat de presă.

 

Aşa am putut afla, din gura şi condeiele unor cunoscuţi formatori de opinie din ţară, precum Victor Ciutacu şi Mircea Badea, epitete jignitoare şi intepretări nefericite, potrivit cărora ”snoaba” Alina Dumitru s-ar fi simţit ”vexată” de lipsa unor felicitări de la înalţii oficiali ai statului, şi ca atare, ”ofuscată”, s-ar fi răzbunat refuzând să participe, prin vot, la consultarea populară de duminică. Nimic mai fals, nimic mai degrandant, nimic mai mitocănesc decât o asemenea interpretare”, consideră FRJ.

 

Conducerea Federaței le cere celor doi să își prezinte scuzele.

 

De asemenea, solicităm întregii prese româneşti să se abţină de la a prezenta, în mijlocul unei competiţii de asemenea nivel, sportivii români prezenţi la Olimpiadă altfel decât ceea ce sunt, şi anume ambasadori oneşti ai României la cea mai înaltă confruntare sportivă”, se mai arată în comunicat.

 

 

Scandalul a izbucnit după ce, duminică, Alina Dumitru a spus că nu a votat la referendum ”nu ma bag în situația politică, nu comentez. Olimpiada trecută, după ce am luat aurul, m-a sunat Băsescu, dar acum nu m-a mai sunat nimeni, nici Basescu, nici Antonescu”.

 

După acest anunț, Mircea Badea a scris pe Twitter: ”O doare mâna cu care votează pentru că a bătut-o brazilianca la zero”.  ”Idoliţa snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexată că n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu votează, nu se bagă”, a spus și Victor Ciutacu.

 

Mircea Badea așteaptă scuze de la Alina Dumitru, argintul de la Olimpiadă

Comentarii Facebook