FC Universitatea Cluj anunță un nou transfer. Un fost campion al României se alătură „studenților”


Universitatea a bifat un nou transfer. Formația antrenată de Erik Lincar a ajuns la un acord cu mijlocașul Florin Purece (30 de ani), ultima oară la Farul Constanța. Purece are un titlu de campion în palmares și a strâns aproximativ 200 de meciuri la nivelul Ligii 1.

FC Universitatea Cluj continuă să se întărească. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu mijlocașul ofensiv Florin Purece, un jucător care are un titlu de campion în palmares și care a strâns aproximativ 200 de meciuri la nivelul Ligii 1. Bun venit la «U», Florin Purece!”, se arată în comunicatul „Șepcilor Roșii”, publicat pe site-ul oficial. 

În vârstă de 30 de ani, Florin Purece a evoluat de-a lungul carierei pentru UTA, Concordia Chiajna, Viitorul, Hapoel Rannana, Termalica Nieciecza, Sepsi și Farul.

purice.png

„U” Cluj pe piața transferurilor

VENIRI: Baravykas (UTA), Ov. Bic (U Craiova), Briceag (FC Voluntari), Ad. Bălan (Rapid), Pițian (Chindia), Remacle (FC Botoșani), Florin Purece (Farul)

REVENIRI: Micaș (Zalău), Maneran (Chișineu), Văsălie (Baia Mare), Meșter (Zalău), Ilieș (Zalău)

PLECĂRI: Gugu (CSA Steaua), Balgiu (CSA Steaua), Remacle (FC Botoșani), V. Alexandru (liber), L. Rus (liber), M. Ciobanu (liber), Ribeiro (liber), Alarcon (liber), Neciu (Farul), Haită (Farul)

Comentarii Facebook