VIDEO - Momente de panică în timpul Campionatelor Mondiale de la Budapesta: Înotătoarea americană Anita Alvarez a leșinat în bazin


Momente de panică la Campionatele Mondiale de la Budapesta, după ce înotătoarea americană Anita Alvarez a leșinat în bazin, exact în momentul în care concura în finala probei la feminin. 

Înotătoarea a leșinat în timp ce concura la Campionatele Mondiale, iar antrenoarea ei a sărit în bazin pentru a-i oferi primul ajutor. În momentul incidentului, la Budapesta se desfășoară finala probei libere solo la feminin. Brusc, sportiva a devenit inconștientă și a început să se scufunde, scrie Daily Mail

Panică la Mondialele de la Budapesta

Antrenoarea înotătoarei, Andreea Fuentes, a sărit în apă și a tras-o înapoi în siguranță, fiind ajutată de un bărbat al cărui nume nu este cunoscut până în acest moment. Alvarez și-a revenit la scurt timp după ce a fost scoasă din bazin și a primit primul ajutor. 

anita rescued.jpg

A fost o mare sperietură. A trebuit să sar pentru că salvamarii nu făceau asta. M-am speriat pentru că am văzut că nu respiră, dar acum se descurcă foarte bine. Anita se descurcă mult mai bine”, a spus Fuentes după aceea. 

Delegaţia americană a fost vizibil tulburată de incidentul neaşteptat, memmbrii ei fiind văzuţi încercând să îşi ridice moralul unul altuia.

Înotătoarea nu este la primul incident de genul acesta

Nu este prima dată când Alvarez leșină în bazin. Anul trecut, tânăra de 25 de ani a leșinat în timpul unui eveniment de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde a fost salvată tot de antrenoarea Fuentes. Conform antrenoarei sale, Alvarez a decis să se odihnească joi și apoi să participe la proba pe echipe de vineri, după câteva examene medicale. 


Comentarii Facebook