Farul - „U” Cluj 2-0. Eugen Neagoe: „După ce am arătat în teren, Farul a câștigat meritat acest joc”


După o serie de șase meciuri fără eșec în toate competițiile, Universitatea Cluj a suferit prima înfrângere. Băieții lui Eugen Neagoe au cedat cu 0-2 pe terenul celor de la Farul Constanța, care au punctat prin Pitu (min. 31) și Artean (min. 51).

Constănțenii și-au impus jocul încă de la începutul partidei, când Alibec a ratat prima șansă în minutul 4, după o combinație rapidă. Alb-negrii au dat replica în minutul 25, când Vlădoiu a scăpat singur cu portarul, dar acesta din urmă l-a blocat. În urma acestui rezultat, „U” ajunge pe locul al 14-lea în clasamentul la zi din Superligă cu 14 puncte.

Ne-am dorit cu totul altceva de la această partidă. Eram încrezători. Am pregătit toată săptămâna acest joc. Farul cred eu că nu și-a creat ocazii mari de a marca. A venit acel moment de desincronizare a apărării noastre. Știam că Pitu este periculos când intră pe piciorul drept. L-am lăsat să intre cu lejeritate acolo, nu l-a atacat nimeni, nimeni nu a încercat să-l blocheze și a reușit să marcheze acel gol. La golul doi a fost iarăși o greșeală mare a noastră. Jucătorii noștri s-au invitat la acea minge. Se uitau unul la altul să intre în posesia ei. A venit un alt jucător de la Farul și apoi știți cum s-a derulat faza când ne-au marcat și golul 2.

Din păcate nu am reușit ce ne-am propus. Veneam după o perioadă bună, dar în această seară nu cred că am meritat mai mult, după ce am arătat în teren și Farul a câștigat meritat acest joc. Nu întâmplător sunt pe primul loc. Eu țin să-i felicit pe jucătorii Farului și pe Gică Hagi pentru munca pe care o fac aici. Au fost echipa mai bună.”, a declarat tehnicianul Universității 

Pentru ”U” urmează derby-ul cu CFR din Cupa României. Partida din prima etapă a grupelor Cupei României va avea loc joi, de la ora 21:00, pe Cluj Arena. 

Comentarii Facebook