Miercuri 6 Decembrie

Fanii echipelor Real Madrid și Liverpool, luați cu asalt de tâlharii din Franța, la finala Champions League. Unele fete au fost dezbrăcate în stradă


Mii de fani ai celor două echipe care s-au duelat în finala Champions League, Real Madrid și Liverpool, au trecut prin momente de groază în capitala Franței, potrivit presei din Spania și Marea Britanie: „Armate de tâlhari îi vânau pe fani!”.  

Real Madrid a cucerit al 14-lea trofeu Champions League din istorie, după ce a trecut cu 1-0 de Liverpool, pe Stade de France, din Saint-Denis. Însă fanii echipelor ae experimentat un film de groază după finala UCL de la Paris. „Multe fete au fost dezbrăcate și jefuite”, au declarat aceştia. 

„Căutau ceasuri, telefoane, portofele, orice”

Francezii s-au organizat în adevărate bande infracționale și au jefuit mii de suporteri ai celor două formații. „Căutau ceasuri, telefoane, portofele, orice”, a declarat un suporter al lui Real Madrid care a călătorit la Paris cu soția și fiica lui.

Experiența de după meci a fost cea mai înspăimântătoare pe care am trăit-o. Bande organizate au jefuit fanii care ieșeau din stadion. Am alergat spre metrou și n-am văzut niciun polițist. Am fost martor la mai multe ambuscade, e regretabil”, a scris un jurnalist englez, citat de sport.ro. 

Un sindicat al suporterilor din Liverpool a declarat că suporterii care au participat la finala Ligii Campionilor au fost „jefuiţi” și „atacați” în afara Stade de France și susțin că poliția nu a intervenit, titrează independent.co.uk

Finala de la Paris a fost una şi cu mari lacune organizatorice, fluierul de start al partidei fiind amânat cu mai bine de 35 de minute. Incidentele de la meciul de sâmbătă seară sunt îngrijorătoare și în contextul în care Franța va găzdui la Paris, în 2024, Jocurile Olimpice.


Comentarii Facebook