Fanii Dinamo, supărați pe „frații” de la U Cluj: „Nu te apuca să probezi hainele muribundului!”


Universitatea Cluj se pregătește deja pentru sezonul următor, în care ar putea evolua în cupele europene. Printre numele zvonite că ar lua calea Clujului se află și Dennis Politic, vedeta „câinilor“. Atacantul de 24 de ani este văzut ca o soluție bună pentru atacarea cupelor europene și play-off-ului de către clujeni.

Denis Politic a strălucit într-o garnitură modestă a lui Dinamo, cu 6 goluri și două assist-uri.

Vestea i-a supărat pe suporterii lui Dinamo, iar grupul susținătorilor din Italia deja a reacționat. Pe pagina de Facebook DDB Italia a apărut un comunicat unde se discută despre zvonurile transferului lui Politic în Ardeal.

Comunicatul emis de DDB Italia

”STRUGGLING GIRL”

U Cluj l-a pus pe lista de achiziții pe Denis Politic. Mulțumim, Universitatea! Este cel mai potrivit lucru în acest moment, când Dinamo e în genunchi și cu sabia deasupra capului.

Să fie bine înțeleși: am ajuns în situația asta, nu din vina altor echipe, ci pentru că atât a putut Know-how-ul din conducere.

E drept și că frăția cu “U” e doar la nivel de suporteri, așa cum e și normal. O frăție care trebuie să fie durabilă și să nu fie influențată de tragedia prin care trece Dinamo.

Suntem totuși convinși că SUPORTERII LUI DINAMO AR FI LUAT ATITUDINE dacă U Cluj s-ar fi aflat în situația în care suntem noi acum.

Nimeni nu a pretins puncte de pomană. Mai bine retrogradăm, decât să luăm parte la omenii, precum contracandidatele. Dar credem că U Cluj ar fi făcut mai bine să se concentreze pe meciul cu Voluntari, care e cel puțin la fel de important ca meciul cu Dinamo. Și abia dup-aia să se gândească la ce-ar putea lua de la Dinamo. Nu te apuca să probezi hainele muribundului!

Înainte de meciul cu noi, erau foarte ocupați să ofere prime duble pentru victorie și să-l amenințe pe antrenor cu demisia în caz că nu câștigă cu Dinamo.

Suntem tare curioși cum vor juca Nistor, Daniel Popa și Chipciu în ultima etapă. Sau meciul va fi abordat la fel ca la Craiova?

”Struggling girl”, care tradus înseamnă ”Fetița în dificultate” este titlul original dat de Kevin Carter celei mai controversate fotografii ale sale, în care a surprins un vultur ce pare să aștepte moartea unui copil pentru a se putea hrăni pe săturate.

Scena se petrece în 1993, undeva în Sudan. Fotograful sud-african s-a apropiat încet de scenă, pentru a nu speria vulturul și a tras mai multe cadre, Poza aceasta, a fost publicată câteva săptămâni mai târziu de New York Times și a primit  Premiul Pulitzer pentru cea mai bună fotografie.

Ulterior, publicul a văzut tot mai clar realitatea din spatele acestei poze: Fotograful era la rândul lui un vultur ieșit la vânătoare”, se arată în comunicatul postat de DDB Italia.

Comentarii Facebook