Fanii CFR, mobilizare masivă pentru derby-ul Clujului: „Ne învingem rivalii atât pe teren cat și în tribune”


Derby-ul Clujului, CFR - Universitatea se joacă luni, 13 martie! Deși mai e o săptămână până la meci, Peluza Vișinie face apel de mobilizare a fanilor CFR de pe acum. „Să ne învingem rivalii atât pe teren cât și în tribune”, se arată în anunțul publicat de Peluza Vișinie.

13 octombrie 1920 este data nașterii celui mai vechi derby din țară, CFR Cluj împotriva Universității Cluj.

 Acum, la mai bine de un secol distanță, pe 13 martie, ne pregătim să scriem o nouă filă de istorie și trebuie să ne învingem rivalii atât pe teren cat si în tribune!

Anul trecut am arătat că nu le suntem cu nimic inferiori deși am fost în deplasare, am cântat și ne-am bucurat împreună.

Locul din campionat, blazonul și trofeele ne obligă să dăm tot din noi, sa umplem peluza și tribunele, sa fim al 12-lea jucător și să îi împingem pe baieti de la spate spre o nouă victorie. Arde Gruia de nerăbdare! HAI CFR CLUJ!”, a transmis Peluza Vișinie.

Amintim că derby-ul Clujului, care a avut loc în etapa a 15-a din SuperLiga, a înregistrat un record de asistență pentru acest sezon. La meciul din data de 23 octombrie 2022, 24.500 de spectatori au asistat la partida dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj. Meciul de pe Cluj Arena a fost fără doar și poate un adevărat derby al orgoliilor, CFR Cluj s-a impus cu scorul 2-1 în fața celor de la Universitatea Cluj. 

Comentarii Facebook