Falub ironii la adresa Petrolului Ploiești, echipă umilită de U Cluj cu 4-0 - VIDEO


Antrenorul interimar al U Cluj, Adrian Falub, a fost deranjat de vorbele tehnicianului echipei Petrolul Ploiești, Flavius Stoican, care a spus că rezultatul de pe Cluj Arena, de vineri, din meciul cu Universitatea (4-0) a fost unul mincinos.

E o victorie mare, importantă pentru noi. Era obligatoriu să câștigăm. Am început meciul prost, am fost timorați. Am făcut greșeli și au avut ocazii pe greșelile noastre. După pauză cred că am dominat noi jocul și am marcat 4 goluri. Poate că diferența de scor este prea mare, dar victoria este meritată. Am suferit și în situația în care suntem noi așa se câștigă. Îi felicit pe jucători pentru că au arătat ca o echipă care se dăruiește. Sper să câștigăm și suporterii alături de noi”, a spus tehnicianul.

Despre afirmațiile lui Flavius Stoican, antrenorul Petrolului Ploiești, care a spus că scorul este mincinos, Adrian Falub a contrat, ironic, că: ”Eu mă bucur dacă ei au dominat jocul și au jucat bine, dar noi am bătut cu 4-0! Ce se va întâmpla când o să jucăm și noi bine? Dacă noi jucăm prost și câștigăm cu 4-0, când vom juca bine, sper să câștigăm mai clar!”. 

Comentarii Facebook