Eugenie Bouchard a rezistat pe teren doar un set la Cluj. Canadianca a acuzat o problemă medicală


Frumoasa tenismenă canadiană, Eugenie Bouchard (28 de ani, 443 WTA), a fost nevoită să abandoneze în startul setului secund al meciului cu Anhelina Kalinina (25 de ani, 45 WTA), de la Transylvania Open, turneu disputat la Cluj-Napoca.

Canadianca, finalistă la Wimbledon 2014, a acuzat o problemă medicală și a declarat forfait după un prim cu game-uri extrem de disputate. Eugenie Bouchard a pierdut 3-6 primul set, care a durat o oră și un minut, scrie digisport.ro.

Sunt dezamăgită să îmi închei aventura în România într-un astfel de mod. Chiar mi-a plăcut să fiu în Cluj. Din păcate, am suferit o ruptură musculară la coapsă zilele trecute. UN RMN efectuat ieri mi-a dat speranțe, nu am găsit nimic grav. Am încercat să joc, dar durerea s-a accentuat cu fiecare schimb. Ca să evit o accidentare mai gravă, am considerat că trebuie să mă retrag. Urăsc să fac asta, mi-aș fi dorit un parcurs mai lung aici. Sper să revin!”, a transmis Eugenie Bouchard, potrivit paginii oficiale de Twitter a competiției.

p2.jpg

Canadianca începuse mai bine meciul, a luat game-ul inaugural și a avut două mingi de break în game-ul doi, salvate de Anhelina Kalinina, care a reușit, în cele din urmă, să-și facă serviciul. Au urmat încă doi game-uri câștigate de Anhelina Kalinina, dar Eugenie Bouchard a răspuns cu aceeași monedă și a egalat la trei. De la 3-3, Anhelina Kalinina a dominat și nu a mai cedat niciun game, notează sursa citată.

Eugenie Bouchard s-a confruntat în ultimii ani în permanență cu probleme medicale. Ultima accidentare serioasă a suferit-o în martie 2021, care a ținut-o departe de competiții până în luna august a acestui an.

Comentarii Facebook