Ciprian Deac, decizie curajoasă înaintea duelului cu Slavia Praga din Conference League. La Arad a părăsit terenul pe targă, dar nu cedează


Ciprian Deac a luat prin surprindere pe toată lumea! Deși luni seară, la Arad, a părăsit terenul pe targă, iar glezna dreaptă îi era umflată și învinețită și marți, Ciprian Deac, cel mai folosit jucător de la CFR Cluj în acest sezon, nu renunță și va încerca să fie pe teren împotriva cehilor.

La 36 de ani, Ciprian Deac rămâne unul dintre pilonii celor de la CFR și în acest sezon. Din cele 23 de partide disputate de ardeleni în toate competițiile, din 5 iulie până acum, „decarul” din Gruia a evoluat în 22. Cele mai multe, fiind urmat de Camora și Petrila, cu câte 21, și Yuri, cu 19, scrie GSP. 

În partida disputată luni seara la Arad, după atacul brutal al lui Damian Isac, care a și fost eliminat, mijlocașul campionilor a părăsit gazonul pe targă. Iar marți, glezna sa dreaptă arăta groaznic. Problema este la tendonul achilean, acolo unde a suferit o contuzie puternică. Marți, surse din preajma echipei susțineau că veteranul ardelenilor a spus că nu renunță și că „o să încerc să joc joi seară, la returul cu Slavia Praga”, notează sursa citată. 

Șansele sunt mici, după unii aproape infime, dar Ciprian Deac a intrat de ieri la tratamente și își propusese ca azi să iasă deja la alergare, alături de colegi, să vadă dacă îi rezistă piciorul.

Comentarii Facebook