Căpitanul lui CFR Cluj, internat de urgență în București! Ce a pățit Mario Camora


Sâmbătă seara, cu doar 24 de ore înaintea partidei dintre Rapid și CFR Cluj, din etapa cu numărul 16 din Liga 1, Mario Camora (35 de ani) a fost internat de urgență la Spitalul Universitar din București.

Camora a acuzat o stare de rău, febră și alte simptome, fiind suspect de apendicită. A fost internat la Spitalul Universitar și, chiar dacă fotbalistul voia să revină noaptea trecută la Cluj-Napoca, medicii i-au recomandat să nu facă deplasarea pentru a nu i se agrava starea, informează GSP.ro.

Am discutat cu el, i-am făcut o recomandare să rămână la București, doar că nu pot să decid. Încercăm să îi sugerăm, dar nu putem să îi impunem. Este foarte apropiat de familie și vrea să fie lângă ei. Din ce a discutat cu medicii, i-au spus că este transportabil. Nu știu cum va ajunge la Cluj, cu avionul sau cu mașina. El umblă în picioare acum, el știe cel mai bine nivelul durerilor. A comunicat cu oamenii de la Spitalul Universitar. Eu i-am recomandat să rămână aici, dar mai multe nu pot face. El decide. De îndată ce va ajunge la Cluj va intra în operație”, a declarat Cristi Balaj, președinte CFR Cluj, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Șansele fundașului lateral de a mai juca în meciul cu Rapid sunt inexistente și rămâne de văzut cât va lipsi de pe teren. Același lucru l-a pățit și Adrian Mutu, antrenorul giuleștenilor, în urmă cu o lună și jumătate. În ziua meciului cu U Craiova 1948, ”Briliantul” nu s-a simțit bine și a fost operat de apendicită acută.

Comentarii Facebook