Cine va primi toată berea interzisă pe stadioanele din Qatar


Decizia de ultim moment a Qatarului de a interzice alcoolul pe stadioanele Cupei Mondiale la fotbal a lăsat producătorul american de bere cu un stoc imens în depozite. 

Budweiser a găsit, totuși, o soluție. Echipa care va câștiga finala Cupei Mondiale, care se va juca pe 18 decembrie pe stadionul Lusail, va aduce acasă nu doar cel mai important trofeu din fotbal și premiul de 42 de milioane de dolari oferit de FIFA, ci și un munte de cutii de bere. 

Budweiser a anunțat că va dona toată berea nevândută țării care va câștiga Cupa Mondială, pentru că dorește să le ofere sărbătoarea de pe stadioanele Cupei Mondiale fanilor țării învingătoare. „O nouă zi, un nou tweet. Țara câștigătoare primește Buds. Cine le va primi?”, se arată într-un mesaj postat pe Twitter de compania americană, alături de o imagine cu stocuri mari de bere din depozit.


Budweiser este sponsor al Cupei Mondiale încă din 1986. Potrivit CNN, compania AB InBev care deține Budweiser a plătit 75 de milioane de dolari prin contracte de sponsorizare încheiate cu FIFA.

Comentarii Facebook