Erik Lincar, la reunirea lotului: „Nu avem emoții în fața nimănui, din câte am observat sunt mulți antrenori tineri”


FC Universitatea Cluj s-a reunit marți seară pentru pregătirea noului sezon. Tehnicianul formației clujene, Erik Lincar, promite noi achiziții și a dezvăluit că Universitatea urmează să facă nu mai puțin de șapte transferuri în următoarea perioadă. 

La ședința de pregătire desfășurată pe terenul „Remus Câmpeanu" din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu" au fost prezenți 19 jucători, majoritatea fiind din lotul cu care s-a încheiat sezonul trecut. Până astăzi, 2 fotbaliști noi au semnat cu Universitatea.

Suntem bucuroși să ne reîntâlnim, chiar dacă nu mai e același lot. Unor jucători le-a expirat contractul, alții au hotărât că e mai bine să meargă la alte echipe. Noi încercăm să rezolvăm câteva transferuri în această perioadă. Muncim mult la transferurile pe care le dorim, încercăm să aducem jucători de valoare, care anul trecut au jucat în play-off. În cursul săptămânii vor mai fi prezentați și alți jucători. Important e să avem cât mai mulți jucători la dispoziție înainte de startul campionatului, însă nu pot spune că va fi definitivat lotul în curând, având în vedere că perioada de transferuri se încheie în septembrie.”,  a declarat Erik Lincar la reunirea lotului.

Obiectivul „U” pentru noul sezon: Cât mai multe puncte

Ne interesează foarte mult să reușim achiziții importante, iar obiectivul meu principal este să facem cât mai multe puncte. Îmi doresc să ne descurcăm mai bine decât promovatele de anul trecut și să vedem la finalul sezonului regulat unde ne aflăm. Încercăm să mai finalizăm șapte transferuri. Nu avem emoții în fața nimănui, din câte am observat sunt mulți antrenori tineri. Cu experiență sunt doar Dan Petrescu și Cristiano Bergodi. Eu îl apreciez pe Dan Petrescu, am preluat din pragmatismul lui, cred că așa am și reușit să promovăm, dar asta nu înseamnă că nu îmi doresc să câștigăm împotriva CFR-ului”, a mai adăugat tehnicianul. 

Lotul lui „U” Cluj la reunire:

  • Portari: Andrei Gorcea, Sebastian Păun, Dragoș Jișa.
  • Fundași: Roberto Romeo, Darius Fălcușan (junior U19), Iustin Neacșu (junior U19), Florin Ilie, Denis Ispas, Paul Pîrvulescu, Mihai Dobrescu.
  • Mijlocași: Ioan Filip, Romario Pires, Cosmin Meșter (revenit din împrumut), Florian Haită, Martin Remacle, Matei Moraru (junior U19).
  • Atacanți: Albert Hofman, Dragoș Tescan, Adrian Bălan.

Comentarii Facebook