FOTO. „U” Cluj s-a reunit pentru pregătirea noului sezon. Absenții de la primul antrenament


FC Universitatea Cluj s-a reunit marți seară, Erik Lincar conducând prima ședință de pregătire a „Șepcilor Roșii" pentru noul sezon din Liga 1, programat să înceapă în data de 16 iulie. „U” a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, după șapte ani  în care a parcurs drumul de la cel mai jos nivel până în prima ligă. 

La ședința de pregătire desfășurată pe terenul „Remus Câmpeanu" din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu" au fost prezenți 19 jucători, majoritatea fiind din lotul cu care s-a încheiat sezonul trecut. Până astăzi, 2 fotbaliști noi au semnat cu Universitatea. Vorbim despre Adrian Bălan (32 de ani), un vârf de atac cu 45 de goluri înscrise la nivelul primei ligi și Andrei Pițian (26 de ani), un fundaș central cu peste 120 de meciuri în Liga 1 și cu prezențe în cupele europene.

La reunirea de astăzi, Andrei Pițian a lipsit motivat, la fel și Ely Fernandes.

Lotul lui „U” Cluj la reunire:

  • Portari: Andrei Gorcea, Sebastian Păun, Dragoș Jișa.
  • Fundași: Roberto Romeo, Darius Fălcușan (junior U19), Iustin Neacșu (junior U19), Florin Ilie, Denis Ispas, Paul Pîrvulescu, Mihai Dobrescu.
  • Mijlocași: Ioan Filip, Romario Pires, Cosmin Meșter (revenit din împrumut), Florian Haită, Martin Remacle, Matei Moraru (junior U19).
  • Atacanți: Albert Hofman, Dragoș Tescan, Adrian Bălan.

Nu au lipsit de la reunire nici suporterii „studenților”, fanii au venit cu un mesaj tranșant la echipa favorită: „Orașul acesta merită să vadă în acest sezon jucători care își dau viața pentru echipa fanion!”. 

fani.jpeg

Reamintim că înainte de începutul sezonului, „studenții” se vor pregăti pe plan local, dar și în cadrul unui stagiu de pregătire în Austria. Alb-negrii se vor antrena pe plan local în perioada 14 iunie – 24 iunie. Pe 22 iunie, ”U” va disputa primul amical al verii, în compania Sănătății Cluj (locul 6 în clasamentul play-out-ului seriei a 9-a din Liga a III-a).  

Pregătirea pentru a doua parte a sezonului va continua peste hotare. Între 25 iunie și 5 iulie, „studenții” vor efectua un cantonament în Austria. „Alb-negrii” vor avea „cartierul general” pe perioada cantonamentului la Reduce Hotel Vital din localitatea Bad Tatzmannsdorf. Acolo „U” va disputa patru meciuri de pregătire. 

Comentarii Facebook