Englezii scriu că Gigi Becali e nebun, după ce a spus că jucătorii vaccinați sunt fără vlagă


Gigi Becali (63 de ani) a ajuns în presa din Anglia, după ce a spus că nu-i mai lasă pe jucătorii de la FCSB să se vaccineze, pentru că aceștia nu mai au vlagă.

Patronul nebun al celui mai faimos club din România, Steaua București (n.r. – FCSB), spune că jucătorii vaccinați își pierd puterea”, a fost titlul cu care jurnaliștii din Regat au notat articolul referitor la poziția lui Gigi Becali.

Domnul Gigi Becali – un om de afaceri și politician român – a spus că nu le va mai permite fotbaliștilor săi vaccinați să mai joace, deoarece le scade puterea. Becali a declarat că oamenii care sunt vaccinați împotriva Covid-19 ajung să moară în spitale, spre deosebire de cei care refuză vaccinul.

Mai mult, a afirmat și că fotbaliștii rivalelor CFR Cluj și Rapid s-au chinuit pe teren ca urmare a vaccinării, atrăgând atenția asupra lui Ciprian Deac, atacantul de bandă în vârstă de 36 de ani.

Gigi Becali a declarat recent și că Claudiu Keșeru nu mai poate să joace la nivel ridicat pentru că s-a vaccinat. Anunțul său a stârnit o reacție furioasă din partea Guvernului României”, au scris englezii de la Daily Mail.

Ce a declarat Becali: Celor vaccinaţi le scade puterea

El (Claudiu Keșeru) e gata. Nu mai poate la nivelul ăsta. Nu vreau să-l jignesc, nu vreau să se supere. Spun ce cred. După primele trei meciuri, i-am zis lui MM Stoica: Ăsta joacă la orice echipă din lume. Nu ştiu ce s-a întâmplat după. Şi l-am tot forţat. Ziceam: Stai, mă, puţin. S-a schimbat omul?

O să râdeţi, dar s-ar putea să am dreptate. E posibil ca din cauza vaccinului. Celor vaccinaţi le scade puterea. N-aţi văzut şi la CFR? Cu Rapid, jucătorii parcă erau jaloane. Dormeau pe teren. Tuturor vaccinaţilor le scade puterea! La toţi.

Văd şi la ai mei, la cei vaccinaţi. Pe unii nu-i afectează, dar pe cei care sunt mai în vârstă… N-ai văzut la Deac? Nu mai e ăla de era, când era vijelie. Acum nu mai e așa”, a spus Gigi Becali, la Pro X.


Comentarii Facebook