Antrenorul CFR Cluj, Jorge Costa: Bakary Sare nu se va mai antrena cu mine - VIDEO

Mijlocasul CFR Cluj, Bakary Sare, nu mai este primit la antrenamente de antrenorul Jorge Costa, dupa ce aceasta a intarziat pe motiv ca a adormit.

 

"El nu se va mai antrena cu mine cu siguranta. Am un principiu si l-am avut intotdeauna, care se refera la profesionalismul si la seriozitatea unui jucator. Asta am cerut intotdeauna si asta cer tuturor", a declarat antrenorul Jorge Costa.

 

El spune ca regulile stabilite sunt valabile pentru intreaga echipa si ca pe parcursul antrenamentelor le cere jucatorilor sa uite de problemele din afara terenului. "Suntem aici un grup si toti respectam niste reguli. Inteleg si stiu ca inainte de a fi jucatori suntem oameni si toti avem probleme, inteleg asta, dar ce le cer tuturor este ca pentru o ora si jumatate sau doua ore cata vreme ne antrenam sa lase la o parte acele probleme si sa fie 100 la 100 cu gandul la antrenament si la echipa. Cei care doresc si pot sa faca asta le multumesc si sunt foarte bucuros ca reusesc sa faca asta, cine nu, nu se antreneaza si nu face parte din grupul nostru", a mai spus Costa.

 

Mijlocasul Bakary Sare este acuzat de conducerea clubului ca nu s-a trezit la timp si ca a intarziat. El nu a facut parte din lotul CFR in al doilea stagiu de pregatire din Austria.

Comentarii Facebook