Emma Răducanu, așteptată în România pentru Transylvania Open. Câștigătoarea US OPEN 2021 ar putea juca la Cluj în octombrie


Emma Răducanu, așteptată în România pentru Transylvania Open. Câștigătoarea US OPEN 2021 ar putea juca la Cluj în octombrie, la cel de-al doilea turneu WTA pe care Clujul îl va găzdui în 2021.

Emma Răducanu, așteptată în România pentru Transylvania Open

Emma Răducanu, jucătoarea de tenis în vârstă de 18 ani și locul 23 WTA, a câștigat recent US Open, iar acum este așteptată în România la cel de-al doilea turneu WTA pe care Clujul îl va găzdui anul acesta. 

Transylvania Open va avea loc în perioada 25 octombrie- 1 noiembrie la Sala Polivalentă din Cluj, iar Emma Răducanu a fost invitată să vină și să joace la Cluj. Însă, până în acest moment, jucătoarea de tenis nu și-a anunțat programul din finalul sezonului, potrivit gsp.ro.

Incredibilă forța de care a dat dovadă Emma în ultimele săptămâni! Știu ce înseamnă efortul depus de ea, nu e simplu să menții nivelul superbun chiar în fiecare meci.

Emma face lucrurile să pară simple, dar nu sunt deloc așa. Cel mai mult îmi place cât de sinceră e bucuria ei.

O așteptăm la Transylvania Open cu brațele deschise! Cred ca România abia așteaptă să o întâlnească și să o aplaude”, a declarat Patrick Ciorcilă, pentru sursa citată. 

Emma Răducanu are tată român

Emma Răducanu, jucătoarea de tenis britanică, are origini românești și asiatice. Tatăl sportivei este român, iar mama sa este din China.

Emma s-a născut în Canada, însă sportiva s-a mutat însă cu părinţii săi în Kent, Anglia, pe când avea doi ani, iar de câţiva ani beneficiază de sprijinul federaţiei britanice de tenis, care a văzut un mare potenţial la ea.

Tânăra de 18 ani este un simbol al societății multiculturale britanice, scrie The Daily Mail vorbind despre performanța ei „electrizantă” de la Wimbledon. În urmă cu două luni, Emma Răducanu încă dădea examene la școală, la matematică, economie, și până acum o lună nici măcar nu jucase în vreun turneu important WTA, potrivit  digi24.ro.

Părinţii mei au fost destul de stricţi, nu doar cu tenisul, ci cu toate. Cred că am dezvoltat această mentalitate de la o vârstă mică”, a spus tenismana. 

Emma Răducanu îşi vizitează bunica în România

Emma Răducanu vine de câteva ori pe an în România și își vizitează bunica din partea tatălui, care locuiește în București. Jucătoarea de tenis le-a mai dezvăluit jurnaliștilor britanici că are o conexiune cu Bucureștiul. 

Bunica mea, mamaia, locuiește încă în centrul Bucureștiului. O vizitez de câteva ori pe an, stau cu ea. Chiar este frumos. Ca să fiu sinceră, îmi place mâncarea (n.r. românească). Adică, mâncarea este incredibilă! Și gătitul bunicii mele este, de asemenea, ceva special. Am legături cu Bucureștiul”, le-a mărturisit Emma Răducanu jurnaliștilor britanici.

Emma Răducanu o apreciază pe Simona Halep și își dorește să aibă condiţia fizică şi viteza Simonei Halep.

O apreciez cu adevărat pe Simona Halep datorită mişcării sale. Cred că şi dacă am un joc bun şi o mulţime de lovituri puternice, aş vrea să am mai mult din condiţia fizică şi viteza Simonei Halep”, a declarat Emma Răducanu, citată de digisport.ro. 

Comentarii Facebook