Miercuri 24 Aprilie

Emil Boc, suporter înflăcărat la returul barajului Dinamo București-Universitatea Cluj: „Aveți respectul tuturor clujenilor”


Universitatea Cluj a avut un suporter inedit la returul cu Dinamo București, din „Ștefan cel Mare”. Emil Boc a venit la București, special pentru această partidă, care i-a readus pe „studenți” în primul eșalon al fotbalului românesc.

Primarul municipiului Cluj-Napoca a fost văzut lângă tribuna oficială, trăind la intensitate maximă duelul pe care echipa lui Erik Lincar l-a disputat duminică seara. 

Braavoooooooo „U”!!!!! Felicitări, băieți! Aveți respectul tuturor clujenilor pentru dăruirea voastră și reușita de a readuce „U” în prima Ligă a fotbalului românesc!! Haaaaide „U”!!!!!”, a scris Emil Boc pe pagina de Facebook.

Politicianul a stat destul de retras, probabil pentru a nu fi recunoscut. Întâmplător sau nu, lângă Emil Boc a stat și un steward, pentru a-l feri probabil pe acesta de eventuale probleme cu suporterii „câinilor”, scrie prosport.ro.

Citește și: FOTO. „U” revine pe prima scenă a fotbalului românesc! După șapte ani, „studenții” readuc Simbolul în primul eșalon

Comentarii Facebook