Erik Lincar, mesaj tranșant pentru galeria Universității după victoria din „Ștefan cel Mare”: „Oamenii care i-au făcut blatiști, să-și ceară scuze”


FC Universitatea Cluj a obținut promovarea în Liga 1, după o „dublă” cu Dinamo, încheiată cu scorul de 3-1 la general. După șapte ani, în care a parcurs drumul de la cel mai jos nivel până în prima ligă, FC universitatea Cluj se întoarce pe prima scenă a fotbalului românesc.

La finalul partidei, Erik Lincar a ținut un discurs inedit. Antrenorul „studenților” a ținut să-i mustre pe unii „fani”, după ce jucătorii clujeni au fost acuzați că nu își apără corect șansele la promovare, în urma eșecului cu Hermannstadt, din penultima etapă a Ligii a 2-a.

Am avut vreo trei șanse în carieră să promovez de la Liga a 2-a în Liga 1. Acum a fost a patra oară cu succes, dar până la urmă nu totul se rezumă doar la mine. Chiar vreau să transmis un mesaj oamenilor din Cluj: 'ia uitați, blatiștii, mercenarii și chiar dacă aș putea să îi menționez pe fiecare, pe Gorcea, pe Păun, pe Ispas, pe Gugu, pe Vomir, pe Ilie, Dobrescu, Pârvulescu, Pires, Filip, Balgiu, Haită, Remacle, Ribero, Ely, Hofman, Ciobanu, Boiciuc, Vali Alexandru, sper să nu omit pe cineva.

Băieții au suferit mult și nu cred că meritau în unele momente să fie duși în zona aia că nu și-au apărat corect șansele. Asta pe mine mă doare cel mai rău. Dar sper ca toți acei oameni care i-au făcut blatiști să vină și să-și ceară scuze, atâta mi-aș dori. Oriunde vor ei, chiar și online. Eu nu am vorbit de suporteri neapărat. Clujul e mare. După meciul cu Hermannstadt, acolo au fost niște probleme. Eu am spus mereu că atâta timp cât voi fi antrenor, niciun jucător nu mă va vinde", a spus Erik Lincar, după promovarea în Liga 1, citat de digisport.ro

Comentarii Facebook