Alex Chipciu rămâne la „U”? Căpitanul „Șepcilor Roșii” a tras concluziile la finalul sezonului: „Pretențiile vor crește”


Alex Chipciu (34 de ani) a ajuns în vara anului trecut la ”U” Cluj, de la rivala CFR Cluj, și a devenit între timp căpitanul echipei. La finalul primului sezon în tricoul celor de la ”U”, Alex Chipciu a tras concluziile. Acesta a transmis un scurt mesaj pentru fanii grupării clujene.

A trecut un an, un an în care ne-am clasat pe o poziție onorabilă, având în vedere că a fost primul sezon în prima ligă.

Dacă ar fi să mă uit la lucrurile bune, aș zice că am fost foarte puternici pe teren propriu, când am avut suporterii în spate.

Chiar dacă am încheiat sezonul cu o înfrângere la loviturile de departajare, o înfrângere dureroasă pentru toți, eu cred că acest sezon ne dă speranțe pentru viitor, ceea ce pentru mine e cel mai important.

Știm că începând cu noul sezon pretențiile vor crește, însă în același timp îmi doresc să le oferim suporterilor la fiecare meci același sentiment pe care l-au avut la finala Cupei, când am arătat atitudine, dorință și am dominat adversarul”, a spus Alex Chipciu, pentru pagina de Facebook a celor de la ”U” Cluj.

Două goluri și două pase decisive a reușit Alex Chipciu în meciurile jucate în acest sezon la „U”. 550.000 de euro este cota de piață a fotbalistului, potrivit Transfermarkt.

Foto: FC Universitatea Cluj

Comentarii Facebook