Emil Boc: Primăria nu poate lua U Cluj din cauza datoriei de 3 milioane de euro. Ce apel face la oamenii de afaceri clujeni - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a declarat că Primăria Cluj-Napoca nu poate prelua clubul de fotbal Universitatea Cluj din cauza datoriei de 3 milioane de euro.

 

Problema este să găsim un investitor dispus să achite datoriile Univeristății si să devină acționarul echipei.

 

Celor care arată cu degetul la noi le spun că nu ne permite legea să plătim datorii private. E vorba de multe milioane de euro. Noi nu putem plăti din bani publici datoriile la o firmă privată. Este vorba de acele milioane de euro, cel puțin 3, care trebuie plătite sau reeșalonate.

 

Eu am discutat cu mulți investitori. Primăria va susține consistent U Cluj și nu va sta de-o parte. Va susține cu un buget consistent cu mai mult decât este acum. 

 

Primăria si Consiliul Local Cluj-Napoca va fi parte la un asemenea demers. Nu avem probleme să susținem și performanța CFR Cluj.

 

U nu va pleca niciodată de la Cluj. Nu va dispărea! Problema este in ce ligă joacă. Obiectivul nostru este să nu plece din Divizia A pentru că ar fi o pierdere. Fac un apel la oamenii de afaceri din Cluj-Napoca să vină și să fie alături de Primărie pentru a salva U Cluj.

 

Dacă nu este unul cu bani care să preia acțiunile, să vină 10 oameni de afaceri, care toată ziua se bat în piept că țin cu U Cluj, și să susțină U Cluj”, a declarat primarul Emil Boc.

 

Edilul s-a mai întrebat ”De ce nu ia Consiliul Județean U Cluj? Pentru că nu le permite legea!”.

 

Comentarii Facebook