Elevii clujeni, in vizita la Cluj Arena


Elevii de la mai multe scoli clujeni au vizitat luni, 2 aprilie, stadionul Cluj Arena.

Tinerii au avut acces gratuit in tot stadionul, inclusiv in vestiarul fotbalistilor. Astfel de vizite sunt programate pe parcursul intregii saptamani in cadrul programului "Scoala Altfel".

Primii norocosi au fost elevii din clasa a 12-a de la Grupul Industrial Tehnofrig din Cluj-Napoca. Acestia au fost dusi in sala multifuncionala a stadionului, au vizitat loja VIP, vestiarul jucatorilor, dar si sala de conferinte, unde au stat pe scaunele pe care stau antrenorii la final de meci.

"A fost frumos, mi-a placut ca am putut vizita vestiarele si aproape tot stadionul. Saptamana altfel a inceput bine. Speram sa vizitam cat mai multe lucruri frumoase ca acest stadion", a spus unul dintre elevi.

La stadion au venit si elevi de la 50 de kilometri de Cluj-Napoca, din clasele 1-4 de la comuna Valea Ierii au fost impresionati de tribuna VIP de pe Cluj Arena.

"Dupa parerea mea, scoala altfel este un proiect binevenit pentru ca ne asigura posibilitatea sa desfasuram activitati transdisciplinare care completeaza activitatile zilnice", a spus directoarea Scolii Valea Ierii, Maria Marcu.

Administratorii stadionului au permis accesul elevilor pana la ora 14.00 din cauza pregatirilor pentru meciul cu Targu Mures.

Comentarii Facebook