Cum a ajuns Hagi să devină "Primul blatist” al ţării…-EDITORIAL Emanuel Ungureanu


Sunt “încălzit” încă după declaraţiile aiuritoare ale oficialilor Stelei după unul dintre cele mai clare “aranjamente” din istoria Ligii lui Mitică şi ai lui….
Steaua “lu Becali “– Viitorul lu “Hagi” 2-5!!!!!

Teatrul jucat de Reghecampf şi nevastă-sa a fost de un prost gust strigător la cer.


“Marele Reghe” declara după meci că îşi dă demisia, că onoarea lui este “nereperată “, că nu se mai poate……

Mai apoi, presa răuvoitoare, interpretase greşit vorbele sale, rămane la Steaua doar dacă se operează schimbări…

Prodanca, guralivă, aceeaşi care trecuse şi pe langă Someş să “înece” Universitatea, ne explica imbecil că Reghe este “un sensibil” că ,” jucătorii e tineri”, că nu este vorba despre nici un aranjament…..

În fundal, “ciobanul” Becali, ne explica, că nu a fost blat ci, omenie, că nu se cade ca finul să nu-şi ajute naşul şi invers….

Da…. invers, toată societatea romanească este “pe invers”.

Dacă dai şpagă la doctor, se cheamă că dai “o atenţie”, cel mult “un ciubuc”, dacă vorbeşi despre asta, că nu este în regulă, ai ceva cu TOATĂ “tagma” medicilor şi declanşezi “vanătoarea de vrăjitoare”….

Dacă te întrebi de ce un individ ca Lucan, care” jupuieşte de bani”, mii de romani, “cărandu-I” de la clinica de stat la privat, nu poate să scoată tumori gigantice şi să opereze numai premiere fără camera de luat vederi sub nas…. se cheamă că, ataci “Luceafărul urologiei clujene” şi că eşti prieten cu “duşmanul” de la sud de Carpaţi, alt geniu nerecunoscut, Sinescu….

Dacă treci de la un partid la altul ca Petru Călian şi ataţia alţii, nu se cheamă că eşti oportunist şi trădător ci se se cheamă, că nu ţi-ai găsit partidul care să te “hrănească” cu doctrina potrivită….

Dacă te cheamă Gabi Oprea, poţi crea un partid ca UNPR, care azi, poate să susţină un guvern, pentru “interesul naţional şi pentru stabilitate” şi maine să-l “trantească”, din exact aceleaşi considerente….

Dacă zici că nu este normal ca” micul ministru”, al Marilor Proiecte, Dănuţ Şova, să supună dezbaterii publice modalităţile prin care vom plăti accesul pe autostrada Bucureşti-Comarnic( prin, sms, cod de bare, exclus bariere…) cand nici măcar nu au început lucrările, se cheamă că eşti pesimist sau PDL-ist.

Dacă eşti carcotaş şi “faci nasoale”, comentezi pe tema asta, îţi spun “pontacii” că nu vrei să avem infrastructură, ca nemţii….

Dacă zici că nu este normal ca într-o ţară cu enoriaşi aşa de săraci, Biserica să fie aşa de bogată, se cheamă că te-ai îndepărtat de Dumnezeu şi denigrezi instituţia în care romanii au cea mai mare încredere.

Dacă vă zic că s-a rupt pentru mine o latură din Trilaterala, Nadia, Ilie, Gică, brandul nostru de ţară… o să ziceţi că nu-mi iubesc ţărişoara.

Am fost la meciul de retragere a lui Hagi acum caţiva ani.

Am plans la gandul că nu voi mai vedea mulţi ani după retragerea acestui jucător genial, pe cineva de calibrul lui care să reprezinte cu cinste Romania.

Ca jucător Hagi nu a fost doar un geniu ci şi un caracter puternic.

A înfiinţat “Academia Gheorghe Hagi”. Minunat proiect.

A promovat cu Viitorul Constanţa în Liga 1, admirabil.

A bătut clar, în Gruia, CFR, campioana de anul trecut. Remarcabil.

A acceptat să facă blat cu Becali.

Ce ar trebui să spun despre “Rege”acum, ca să nu fiu considerat “neomenos”?

Voi fi bland.

Dragul meu Hagi, apropiindu-te aşa de mult de stană, statuia ta începe să miroase a branză….

 

 

Comentarii Facebook