Edi Iordănescu înainte de ultimul duel al anului:



Edi Iordănescu nu se lasă purtat de valul victoriilor din ultima perioadă și crede că  Universitatea Craiova are o echipă bună, care va pune mari probleme.

"Cu siguranta ne așteptăm la o partidă dificilă și ar fi o greșeală ca opinia publică să rămână influențată de ultimul rezultat al lor cel cu FCSB-ul. Consider o echipă extrem de valoroasă, cu multă calitate individuală, care a avut un parcurs foarte bun, o echipă rănită, care asta o face și mai periculoasă. Am datoria să nu cad în capcană și să fiu obiectiv și echilibrat pe cât se poate. Trebuie să fim sinceri, Craiova a făcut o primă repriză cu FCSB-ul chiar bună, în care a creat ocazii și putea să deschidă scorul, iar repriza a doua aparținut FCSB-ului", a precizat antrenorul CFR-ului.

De asemenea, Edi Iordănescu l-a lăudat atât pe antrenorul Craiovei cât și pe jucători:

"Sezonul trecut aici la Cluj au câștigat, s-au impus. Mă aștept la un joc foarte  disputat, iar Craiova va veni cu dorința de a spăla ultima impresie de acasă cu FCSB-ul. Au un antrenor cu care am avut mai multe contre în trecut, îl respect, este un antrenor extrem de pregătit, iar de fiecare dată când s-a apelat la el a reușit lucruri foarte bune. Jocul cu FCSB-ul a fost prima înfrângere, însă cunoaște foarte bine spiritul și jucătorii. 

Sunt jucători valoroși în toate compartimentele, începând din spate cu un portar care ajută mult pe construcție și care a făcut jocuri foarte bune și a închis poarta de multe ori. Un Bancu care este de echipă națională, plus un cuplu de fundași centrali experimentați. Un mijloc calitativ cu Nistor și Cicâldău, doi jucători de creație și foarte eficienți și culminând cu jucătorii de atac care au produs pentru Craiova", a mai declarat tehnicianul feroviarilor.

Nu în ultimul rând , Iordănescu a subliniat faptul că un rezultat pozitiv este vital pentru echipă:

"Noi va trebui să facem un joc foarte bine articulat, să punem din nou energie proaspătă în economia jocului să fim eficienți și să producem un nou rezultat pozitiv. Victoria de mâine ar fi o vacanță perfectă pentru că am reuși să recuperăm destul de multe puncte. Am mai redus din distanță atât față de FCSB cât și de Craiova, am reuși să depășim adversara noastră de mâine. Lucruri importante, care ne-ar da liniște în perioada de iarnă, dar și în timpul scurt pe care l-am avea în pregătirile pentru începerea sezonului", a mai spus antrenorul clujenilor.

CFR Cluj va juca mâine împotriva Craiovei de la ora 21:00, iar meciul va fi transmis pe Digisport1, TelekomSport și Looksport +.



Cătălin Stroia

Comentarii Facebook