Cristi Balaj acuză arbitrajul după Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-0: „Nu există dubiu”


Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj, pe teren propriu, scor 1-0, în etapa a 18-a a SuperLigii. Unicul gol al partidei a fost marcat de Elvir Koljic (minutul 90). 

La finalul partidei de pe stadionul Ion Oblemenco, Cristi Balaj (52 de ani), președintele celor de la CFR Cluj, a spus că, în opinia sa, Vladimir Screciu (23 de ani), fundașul central al celor de la Universitatea Craiova, trebuia să primească cartonașul roșu din partea arbitrului pentru intrarea dură cu umărul asupra lui Panagiotis Tachtsidis (32 de ani) din minutul 57. 

„În momentul în care dai gol valabil la Iași, în momentul în care în repriza a doua la jocul de astăzi ai un jucător, component al echipei naționale, care sper să nu aibă asemenea intrări, pentru că ar pune în pericol echipa națională.

Mă refer la intrarea lui Screciu la intrarea lui Tachtsidis, în care nu a avut nicio intenție să joace mingea și se duce, privind spre adversar, cu umărul direct în față. Un jucător care intră de la o asemenea distanță cu răutate, se sancționează cu cartonaș roșu. Nu există dubiu.

Vorbim de același Popa Cătălin care ne-a făcut ce ne-a făcut la acekl meci cu Rapid, care a fost în cabina VAR. Îți trebuie curaj ca să dai cartonaș roșu, mai ales când joci cu un stadion plin la echipa gazdă”, a spus Balaj, în direct la emisiunea Fotbal Club. 

Balaj a vorbit și despre rezultatele modeste pe care CFR Cluj le-a înregistrat în ultimele meciuri de campionat.

„Dacă vorbim despre situația din clasament, numărul de puncte, nu suntem în grafic. Dacă vorbim despre modul în care jucăm, am putea spune că suntem mulțumiți, cu excepția faptului că nu câștigăm partidele. Un antrenor duce echipa până în fața porții.

Nu meritam să pierdem, consider că meritam să câștigăm. Orice situație se va analiza, doar că nu judecăm la cald niciodată. Nu ne precipităm. Echipa a jucat bine. Nu întâmplător există o culpă comună, toți suntem vinovați”, a mai spus Cristi Balaj. 

În prezent, CFR Cluj ocupă poziția a 2-a a ierarhiei, cu 32 de puncte obținute după 18 runde.

Comentarii Facebook